Výuka od 8.2.2021

aktualizované: 7.2.2021 o 12:20 hod.

Upozorňujeme, že prílohy, ktoré sú spomínané nižšie, budú ešte aktualizované po prijatí uznesenia Vlády SR a vyhlášky ÚVZ SR a pod. a následne budú sprístupnené v podobe súborov.

1. – 3. ročníky
Žiaci prvého až tretieho ročníka pokračujú v dištančnom vzdelávaní cez FCC podľa aktualizovaného rozvrhu*. Platí, že neúčasť na dištančnom vyučovaní sa počíta ako absencia, ktorú je nutné ospravedlniť!

4. ročník
Za predpokladu, že návrat do škôl nestopne rozhodnutie vlády alebo rozhodnutie RÚVZ od pondelka 8.2.2021 nastupujú žiaci 4. ročníka do školy na prezenčnú výuku, inak sa vzdelávajú dištančne podľa aktualizovaného rozvrhu*.
Podmienky pre prezenčnú výuku:
– žiak odovzdá vyhlásenie o bezinfekčnosti (Príloha č. 10a) cez EduPage svojmu triednemu/triednej alebo
– žiak má výnimku z testovania na základe rozhodnutia RÚVZ alebo
– sa žiak preukáže potvrdením od lekára o prekonaní COVID-19 nie starším ako 90 dní.

Naša škola zabezpečila testovanie žiakov na odbernom mieste vytvorenom na ZŠ s MŠ Pod Vinbargom, ktoré sa koná dňa 6.2.2021 v čase od 8:00 do 19:30 (posledný dober 19:00). Kto sa už doteraz registroval na iných odberných miestach, svoju rezerváciu už nemení. Zoznam odberných miest a online registrácia sú na adrese http://www.bardejov.sk/78-clanok/2138-covid19-testovanie-skoly-06-02-2021

Žiaci, ktorí nepredložia vyhlásenie alebo potvrdenie budú mať možnosť prihlásiť sa na vyučovanie online cez FCC v obmedzenom režime:
– ak to bude technicky možné, vysielať sa bude len zvuk bez obrazu
– z technických príčin vyučujúci nemusí reagovať na otázky žiaka na FCC

Neprítomnosť na prezenčnom alebo dištančnom vzdelávaní sa počíta ako absencia, ktorú je nutné ospravedlniť!

Z dôvodu rekonštrukcie schodiska pri hlavnom vchode, vstup do školy bude realizovaný cez vchod od internátu. Pri vstupe do budovy si nezabudnite vydezinfikovať ruky a zmerať teplotu.

Zamestnanci
Pri nástupe do práce odovzdajú vyhlásenie o bezinfekčnosti (Príloha č. 9a).

Rozvrh
* aktualizovaný rozvrh je po prihlásení dostupný na adrese https://spsbj.edupage.org/a/covid-1
Konzultačné hodiny budú ešte doplnené.

Internát
Internát ostáva zatiaľ zatvorený. Žiaci, ktorí by mali byť ubytovaní na internáte budú buď denne dochádzať alebo sa budú vyučovania zúčastňovať dištančne.

Jedáleň
Jedáleň bude v prevádzke od utorka 9.2.2021. Je nutné sa prihlásiť na odber stravy do pondelka 8.2.2021 do 11:00. Výdaj obedov bude od 12:00 hod.

Bufet
Prevádzka bufetu je to odvolania uzavretá.