Kurzy pre žiakov

Pre žiakov našej školy sme pripravili ponuku aktualizačných kurzov v rámci akčného plánu. Vzhľadom na protipandemické opatrenia, kurzy budú prebiehať online cez FCC.

Zoznam kurzov:
3D modelovanie
Odborná elektrotechnická spôsobilosť
Operačné systémy
Práca s tabuľkami
Práca s textom

Termín kurzov:
Kurzy prebehnú v mesiaci december 2020.

Spôsob prihlásenia na kurzy:
Na kurzy sa hláste e-mailom na adrese administrator@spsbj.sk do 30.11.2020.

9. ročník Finančnej olympiády

Milí študenti,
overiť so svoje vedomosti z oblasti Financií si môžete aj tento rok. Nadácia PARTNERS spúšťa 9. ročník Finančnej olympiády. Iste sa aj niečo nové dozviete a ešte môžete získať atraktívne výhry pre seba a finančný príspevok pre svoju školu.

Súťaž prebieha v troch kolách, študenti si svoje vedomosti postupne dopĺňajú, aby zvládne zvyšujúcu sa náročnosť testov. V prvých dvoch kolách, ktoré prebehnú formou online testu môžu študenti používať akékoľvek dostupné pomôcky. Vo finálovom kole, ktoré je organizované prezenčnou formou v sídle Nadácie PARTNERS, sa študenti musia spoľahnúť iba na svoje finančné vedomosti. Tak ako aj v živote.

Čitať ďalej

Pomáhať iným je prejav ľudskosti

Žijeme v náročnej dobe, ktorá zasiahla všetky oblasti nášho života, školstvo nevynímajúc. Ťažké chvíle prežívajú rodičia, žiaci i učitelia. Práve rodičia museli zo dňa na deň riešiť závažný problém ako zabezpečiť svojim deťom učenie na diaľku.
Stredná priemyselná škola technická v Bardejove zareagovala na oznam nadácie Pantheon Foudation, ktorý sa objavil aj na sociálnej sieti. Nadácia ponúkala pomoc pre žiakov, ktorí to najviac potrebujú. Na našu prosbu hneď zareagovali, a tak žiaci získali do daru šesť repasovaných notebookov so slúchadlami.
V mene rodičov a žiakov vyslovujeme nesmiernu vďaku za pomoc v pravej chvíli. Tento čin je o to šľachetnejší, že pomoc prichádza v náročných časoch, ktoré zažívame všetci.
Ďakujeme!

Gesto pre mesto

Vážení kolegovia, rodičia a žiaci.
Zahlasujte prosím za náš projekt Virtuálna  realita na priemyslovke. Jeho autorom je Ing. Ondrej Popjak.

Cieľom projektu je umožniť žiakom, aby prostredníctvom okuliarov na virtuálnu realitu mohli pozorovať a poznávať stavebné konštrukcie a strojové súčiastky v troch rozmeroch, a tak získavať vedomosti cez zážitky a vlastným poznávaním. Touto aktivitou chceme umožniť žiakom pracovať s najmodernejšou technikou, rozvíjať ich schopnosti, aby dostali základy, na ktorých budú budovať zručnosti, ktoré využijú v praxi. Plánujeme kúpiť 3D headset, a vytvoriť tak priestor na multidisciplinárne zmyslové vyučovanie v našej škole.

Hlasovať môžete na adrese https://www.gestopremesto.sk/hlasovanie/bardejov/8576

Ďakujeme za čas a ochotu.