EXPERT geniality show

V celoslovenskej súťaži EXPERT geniality show súťažili žiaci našej školy:

Róbert Šimco zo 4.D v kategórii EXPERT O34 obsadil 1. miesto v celkovom poradí a získal titul TOP Expert. (víťaz v oboch témach)

Dávid Maník zo 4.D v kategórii EXPERT O34 obsadil 1. miesto v téme Spoločnosť kedysi a dnes a získal titul

Expert na tému Spoločnosť kedysi a dnes.

Obidvom súťažiaciim srdečne blahoželáme.

Tomáš Labanc, úspešný v obvodnom kole olympiády v anglickom jazyku

Uplynulý týždeň sa Tomáš Labanc zo 4.A triedy zúčastnil obvodného kola olympiády v anglickom jazyku, ktorá prebiehala v Hotelovej Akadémii J. Andraščíka v Bardejove. V súťaži absolvoval písomnú, ústnu časť a posluch. V kategórii stredných odborných škôl /2D/ sa v rámci obvodu umiestnil na 2. mieste a za okres Bardejov si vybojoval 1. miesto. Úspech v súťaži mu zaistil postup do krajského kola olympiády, ktoré sa bude konať vo februári v Prešove.

Tešíme sa spolu s ním a držíme palce v ďalšej konkurencii !

SPŠ na Obvodnom kole Olympiády v nemeckom jazyku

12. január 2016 bol veľkým dňom pre študentov stredných škôl, ktorých koníčkom je nemecký jazyk. Stretli sa na Obvodnom kole Olympiády v nemeckom jazyku na Spojenej škole T. Ševčenka v Prešove, kde preukázali svoje vedomosti v gramatickom teste, kreativitu a rozsah slovnej zásoby pri popisovaní obrazového materiálu a v dialógu s členmi skúšobných komisií na vylosované konverzačné témy.

Reprezentantom Strednej priemyselnej školy v Bardejove bol žiak štvrtého ročníka Štefan Korba, ktorý súťažil v kategórii stredných odborných škôl. Tejto súťaže sa zúčastnil už po druhýkrát a v tomto školskom roku svojich konkurentov hravo zvládol,   zvíťazil a postúpil do krajského kola, kde bude zastupovať bardejovské odborné školy.

K tomuto úspechu mu srdečne blahoželáme, ďakujeme za výbornú reprezentáciu SPŠ v Bardejove a do ďalších zápolení prajeme veľa síl a úspechov.